Om firmaet

Kort om mig og min familie

Jeg hedder Kim Nielsen og er født i 1979. Da jeg var barn, flyttede mine forældre fra Jylland til det sydfynske, og siden 2002 har jeg sammen med min familie boet på Tåsinge. For nogle år siden købte vi en ejendom med god plads på Sundbrovej 74, lige ud til hovedlandevejen og således centralt placeret i forhold til arbejdsopgaver både i det sydfynske område og på Langeland.
Jeg er uddannet som anlægsgartner med speciale i anlægsteknik fra Beder Gartnerskole i 1999. Derefter blev jeg ansat i Nyborg som anlægsgartner hos Nyborg Plante og Anlægsgartneri. Her var jeg i fire år, mens jeg boede i Svendborg. I to af årene var jeg sikkerhedsrepræsentant
Så var jeg tre år hos anlægsgartnerfirmaet 3A i Tved.
Så var tiden inde til at blive selvstændig. Det skete i foråret 2007 under navnet Kim Nielsen Anlægsgartner & Træplejer. Jeg dækker hele sydfyn – men mest i Svendborg med nærliggende øer. Har dog ofte været længere væk for at foretage træfældning og træpleje.
Jeg har været på kursus i træfældning, træklatring, risikovurdering på Skovskolen i Nøddebo, Nordsjælland. Jeg kan vurdere, om et træ skal fældes eller kan reddes ved beskæring. Jeg har fået en ret så stor ekspertise på hele dette område.
Jeg er gift med Louise, og vi har tre børn.

Lukket for kommentarer.